RoofFin – katto Suomen yllä

Olen vuosikausia työskennellyt eri kattoalan yrityksissä tehden monenlaisia kattohuoltoja, kattomaalauksia ja rakentanut uusia kattoja. Jopa purkanut täysin toimivia vesikattoja, kun katto on ollut tilaajan mielestä huonon näköinen. Mielestäni tällaisiin kohteisiin tulisi ehdottomasti tehdä kattohuolto, jolla pidennetään taloudellisesti olemassa olevan vesikaton elinikää. Uskommekin RoofFinilla, että vanhatkin katot saa pelastettua kattohuollolla. Huollot, pienkorjaukset tai tarvikkeiden kuten kattoturvatuotteiden lisäykset katolle, ovat halpoja toimenpiteitä verrattuna isoon kattoremonttiin. 

Halusin tarjota kattohuoltoja tarjoavan yrityksen oman visioni näköisellä palvelulla, ja 2019 vuoden lopussa perustin RoofFin Oy:n. Katon Suomen ylle.

Yrityksen alku on ollut vauhdikas ja jo vuoden 2020 aikana pesimme sekä maalasimme yli 30000 m2 kattoja. Muita pienhuoltoja ja korjauksia tehtiin parille sadalle erilaisille kohteille. Ensimmäinen vuosi meni meillä ihan hyvin. Teimme liikevaihtoa vähän yli 300000€. Siitä 50% myimme suoraan asiakkaille, ja toiset 50% teimme alihankintana saman alan isoille toimijoille. Nyt 2020-2021 talven aikana, kun on ollut aika hiljaista, olemme tehneet lumitöitä ja vuotokorjauksia, sekä muutaman kattoturva- ja ränniasennuksen.

Maailmanlaajuinen pandemia on siis vaikuttanut myös kattohuoltojen määriin ja olenkin käyttänyt tuon ajan yrityksen toiminnan kehittämiseen.

Kaluston ja kokemuksen kasvattamista

 Uudet kotisivumme ovat käyntikorttimme, jolla kerromme avoimesti palveluistamme. Päivitimme siis kotisivumme ja investoimme yritykseen ostamalla myös uutta kalustoa: mm. Leguan henkilönostimen sekä pesurekan. Totesimme, että laajentamalla omaa kalustoa, pystymme tarjoamaan palveluitamme entistä nopeammalla aikataululla ja kohtuu hinnalla ilman välikäsiä. Ja oman henkilönostimen avulla hoidamme nyt jyrkkien kattojen pesut ja maalaukset.

Vapaana ollessaan henkilönostinta voidaan vuokrata tee-se-itse miehille Espoon, Kirkkonummen ja Kauniaisen alueella. Sopimuksen mukaan myös kuljetus kohteeseen onnistuu. 

Toinen lisäys kalustoomme oli pesurekka eli kevyt kuorma-auto, jossa on suuri 2000l vesisäiliö ja tehokas kuumavesipainepesuri. Pesurekalla kattohuollon yhteydessä kaikki lika ja muut epäpuhtaudet varmasti poistuu ja saadaan hyvä pohja vesikaton uusille pinnoitteille.

Pesurekan vesisäilön ja kuuman veden ansiosta pystymme jatkossa tarjoamaan laajemmin pesupalveluita kohteisiin, joissa ei ole vesipistettä sekä mm. veneidenpesuun ja graffitien poistoon. Kalenteri alkaakin täyttyä 2021 kesäkauden osalta ja uudelle kalustolle tulee varmasti käyttöä.

Käyttämällä markkinoiden parasta kalustoa, pystymme myös takaamaan parhaan mahdollisen työnlaadun ja karsimaan välikuluja pois. Näin ollen työntekijänkin on mielekästä suoriutua työtehtävistään.Meille on erittäin tärkeää, että työmme jälki on aina laadukasta, jolloin voit suositella meitä naapurillekin.

Yrittäjänä kasvavassa yrityksessä on omat haasteensa, mutta pidän todella sen tuomasta monipuolisuudesta ja työpäivän aikana vaihtuvista tehtävistä. Aamulla saatan ensin olla kartoittamassa uutta työmaata, teen tarjouksen kyseiseen kohteeseen ja iltapäivällä, kun myynti on hoidettu, niin kiipeän vielä katolle kattohuoltohommiin. Yrittäjän elämä on toki paikoitellen melko hektistä ja heiluvaa, mutta on hienoa nähdä ja kokea oman tekemisen jälki. Vastuu velvoittaa. 

Kattokokemusta hetkessä 30 vuotta lisää

Kattoasiantuntija Kari Rantala ottaa jatkossa vastuulleen kattohuoltojen sekä palveluiden myynnin. Karilla on usean kymmenen vuoden kokemus myös yrittäjänä. Hän aikoinaan perusti Selmok Oy:n ja teki kattoremontteja sekä tuotti kattopeltejäkin. Kattoalalta ja hänen asiantuntemuksellaan jokaiselle löytyy varmasti paras ja oikea ratkaisu kattohuoltoon.

Visioni on pidentää Suomen vesikattojen elinikää laadulla ja kohtuullisella hinnalla.

Mikäli kaipaat arviota kattosi tilanteesta ja mahdollisesta kattohuollosta, ota rohkeasti yhteyttä minuun tai Kariin, joko soittamalla tai yhteydenottolomakkeella.

Klikkaa tästä yhteystiedot

Meille tärkeintä on pitkäikäinen ja laadukas lopputulos katolla sekä tyytyväinen asiakas katon alla!

-Randel Kask

RoofFin – katto Suomen yllä

Olen vuosikausia työskennellyt eri kattoalan yrityksissä tehden monenlaisia kattohuoltoja, kattomaalauksia ja rakentanut uusia kattoja. Jopa purkanut täysin toimivia vesikattoja, kun katto on ollut tilaajan mielestä

Lue lisää »

Kuntokuuri tiilikatolle

Onko vuosien varrella paino päässyt kasvamaan? Nyt keväällä ja kesällä olisi viimeistään aika aloittaa kuntokuurilla! Tiilikaton huolto on kuin painonhallinta. Paino saattaa salakavalasti ja huomaamatta

Lue lisää »