Peltikaton pesu ja maalaus

Pesu ja maalaus tuovat lisää käyttövuosia peltikatolle.

RoofFin Oy on espoolainen yritys, joka tekee ammattitaidolla katon maalauksen ja pesun niin peltikatolle kuin muillekin katemateriaaleille. Palveluihimme kuuluu peltikaton maalaus Espoossa, Kirkkonummella, Helsingissä, Vantaalla muualla Uudellamaalla kilpailukykyiseen hintaan. Meille tärkeintä on pitkäikäinen ja laadukas lopputulos katolla sekä tyytyväinen asiakas katon alla!

Milloin peltikatto kannattaa pestä?

Peltikatto tulee pestä ja tarkistaa vähintään 5 vuoden välein. Sammal, jäkälä sekä muut epäpuhtaudet poistetaan katolta painepesurilla ja peltipesuaineella pesemällä. Samalla pestään rännit ja tarkistetaan läpivientien tiivistykset, ruuvit ja aluskatteen kunto. Peltikaton pesu ja tarkastus pitävät maalipinnan kunnossa, talo näyttää paremmalta ja samalla estetään maalipinnan nopea huonontuminen.

Milloin peltikatto kannattaa maalata?

Pelti on kestävä ja kaunis kattomateriaali. Ilman suojaavaa maalikerrosta pelti alkaa kuitenkin ajan mittaan ruostua ja haurastua. Luonnon olosuhteet kuten aurinko, vesi, lumi ja jää kuluttavat peltikaton maalipintaa. Kun maalipinta on kulunut pois, peltikaton sinkkipinta pääsee syöpymään ja pelti ruostuu. Tästä seuraa vaurioita kattoon ja pahimmillaan esimerkiksi katon vuotaminen ja suuren kattoremontin tarve.
Peltikaton maalaus onkin edullinen ja ennaltaehkäisevä tapa lisätä katon ikää. Uudella maalipinnalla peltikatto saadaan uutta vastaavaan kuntoon. Ruostuminen ja siitä seuraavat ongelmat pysäytetään, eikä kattoa tarvitse remontoida välttämättä vuosikymmeniin.

Peltikaton pesu ja maalaus Espoossa, Helsingissä, Vantaalla sekä Uudellamaalla

Tarjoamme hinta-laatusuhteeltaan parhaat ratkaisut katolle kuin katolle. Peltikaton pesun hinta on alkaen 5 euroa / m2. Peltikaton maalaushinta on alkaen 10 euroa / m2. Ruostuneen ja hilseilevän peltikaton maalaushinta pohjatöiden kanssa on alkaen 20 euroa / m2.
Tutustu tarkemmin meidän HINNASTOOMME.

Peltikaton maalauksen hintaan vaikuttavat muun muassa seuraavat tekijät

 • Kattosi jyrkkyys ja neliömääräinen koko
 • Mahdolliset korjaustarpeet
 • Onko kyseessä konesaumakatto tai tehdaspinnoitteinen profiilipeltikatto

Lataa ohjelmaan kuva omasta talostasi, vaihda katollesi Nowocoat-pinnoite ja näe iso ero.

Laske hinta peltikaton huollolle. Alla olevalla laskurilla voit laskea suuntaa antavan urakkahinnan peltikaton pesulle, maalaukselle tai muille yleisille huoltopalveluille. Laskurin hinnat sisältävät voimassa olevan arvolisäveron. 

Urakkahintaan sisältyy matkatunnit, materiaalit, työt ja loppusiivous. Laskurin hinnat ovat keskimääräisiä toteutuneita urakkahintoja tyypilliselle omakotitalolle.

Saat huoltourakan hinta-arvion suoraan laskurista:

Jätä yhteystietosi, olemme sinuun pian yhdeydessä. Voit myös lähettää kuvan katostasi, jonka perusteella teemme sinulle suuntaa-antavan tarjouksen.

 • Pudota tiedostot tähän tai
  Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, png, tif, tiff, pdf, Max. tiedoston koko: 64 MB.

  Miksi tilata peltikaton maalaus ammattilaiselta?

  Peltikattoa on vaikea pestä ja maalata itse turvallisesti ja tehokkaasti. Kotikäyttöön tarkoitetulla painepesurilla ei ole riittävästi potkua eikä pinnasta tule maalaus kelpoinen, lisäksi niille on vaikea  ulottua turvallisesti koko kattoon. Maalausurakassa tulee myös huomioida sitä edeltävät korjaustarpeet, jotta lopputulos on tehokas ja kestävä.

  RoofFinilla on ammattitaitoinen, koulutettu henkilökunta ja käytössä paras kalusto, jolla työ onnistuu turvallisesti ja tehokkaasti. Ammattilaisten painepesureilla pesemme peltikaton 200–500 bar paineella ja runsaalla 20–33 l/min vesimäärällä, jolloin saamme varmasti kaiken lian ja vanhan irtonaisen maalin peltikaton pinnalta pois. Koneemme ovat suunniteltu siten, että niillä saadaan paras pesutulos katemateriaaleja rikkomatta.

  Peltikaton pesun jälkeen, ennen peltikaton maalausta, tiivistämme tarvittaessa pellin liitossaumoja ja läpivientejä ammattikäyttöön tarkoitetulla kattotiivistysmassalla ja vahvikekankaalla. Poistamme ruosteen mekaanisesti, minkä jälkeen levitämme alueille ruosteenestomaalin. Lopuksi riippuen katon kunnosta maalaamme katon yhteen tai kahteen kertaan peltikattomaalilla. Peltikattoja maalaamme sekä ruiskulla että perinteisesti pensselillä. Ruiskumaalausta hyödyntämällä maalausurakan kestoa saadaan lyhennettyä 2-4 päivästä 1-2 päivään. Nykyaikaisella ruiskumaalauksella saat katollesi lujan ja kestävän suojan. Peltikaton ruiskumaalaus on varma ja nopea tapa suojata peltikatto ja pidentää sen elinikää useilla vuosilla.

  Käytämme aina alan parhaita tuotteita, kuten kestävimmiksi todistettuja Nowocoat ja Teknos – maaleja. Ammattitaidolla pesty ja parhailla maaleilla maalattu katto kestää hyvin seuraavat 15–20 vuotta.

  Luotamme osaamiseemme sen verran, että myönnämme työllemme viiden vuoden takuun.

  Tarjoamme myös 100 % tyytyväisyystakuun – jos havaitset työssä puutteita, lupaamme korjata ne välittömästi tai maksamme rahasi takaisin.

  Peltikaton maalauksen vaiheet

  Tarjoamaamme peltikaton pesun ja maalauksen hintaan kuuluvat seuraavat vaiheet:

  Katon kuntoarvioinnin ja tarjouksen teemme aina ilmaiseksi. OTA YHTEYTTÄ ja jutellaan lisää!

  Muut RoofFinin kattohuoltopalvelut

  Peltikaton maalauksen lisäksi teemme kaikkien muidenkin katemateriaalien kuten tiilikattojen ja huopakattojen pesuja, maalauksia, pinnoituksia, huoltoja ja korjauksia. Asennamme ja huollamme myös kattoturvatuotteita sekä sadevesijärjestelmiä. Kattojen lisäksi pesemme ja maalaamme talojen julkisivuja ja pihakivetyksiä.

  Toimimme pääsääntöisesti Espoon, Kirkkonummen, Helsingin ja Vantaan alueella mutta myös muualla Uudellamaalla. Palvelemme niin kuluttajia, taloyhtiöitä kuin yrityksiä.

  Kotitalousvähennys

  Muistathan, että kotona tai vapaa-ajan asunnolla teetetystä työstä saat kotitalousvähennystä 2250 euroa henkilöä kohden. Samassa taloudessa asuvan pariskunnan kotitalousvähennys on siis yhteensä jopa 4500 euroa.