Taloyhtiöille ja liikekiinteistöille

RoofFin Oy tarjoa kattohuoltoa kaikille katemateriaaleille.

Teemme yhteistyötä useiden isännöintitoimistojen ja taloyhtiöiden kanssa. Meidän tarjoama kattohuolto on edullinen ja vaivaton tapa minimoida vesikaton riskit jokaisessa kiinteistössä katemateriaalista tai kattotyypistä riippumatta. Huoltamaton vesikatto on yksi suurimmista kiinteistöjen ongelmien aiheuttajista.

Pahimmillaan se on myös merkittävä kustannusten aiheuttaja. Ennakoivasti tehty kattohuolto onkin paras tapa säästää katon kustannuksissa. Mikäli teidän taloyhtiössänne tai isännöimässänne taloyhtiössä on ollut puhetta kattojen kunnostamisesta, tarjoamme mielellämme huoltoratkaisuja tarpeisiinne.

Kattohuoltopalvelut taloyhtiöille

Katon kuntotarkastus
Erityistä huomiota kiinnitetään aluskatteen kuntoon, vesikatteen pinnan kuntoon, vuotoriskikohtiin, läpivienteihin, pellityksiin, sadevesijärjestelmään ja kattoturvatuotteisiin.
Kuntotarkastuksen päätteeksi kattoasiantuntijamme tekee asiakkaalle kuvallisen raportin ja tarkan selostuksen tarkastetuista kohdista. Asiakas saa näin tietoa puutteista, riskeistä, tulevista huolloista/korjauksista ja katon odotettavasta käyttöiästä. Kuntotarkastuksen jälkeen annamme tarjouksen havaittujen puutteiden korjaamisesta. Mikäli hyväksytte tarjouksemme, korjaamme havaitut puutteet ammattimaisesti ja nopeasti.

Katon pesu ja maalaus
Katon pintamateriaali tarvitsee pesua, maalausta tai suoja-aineella pinnoitusta, koska Suomen sää olosuhteet ovat katoille haastavia. Aurinko, lumi, jää ja vaihteleva lämpötila rikkovat katemateriaalien pintoja. Lisäksi katolle kerääntyy ajan mittaan kasvustoa ja muuta roskaa. Katon puhdistus, maalaus tai pinnoitus suojaavat katon pintaa ja voi estää kalliin kattoremontin. Ammattimaisesti käsitelty katto kestää ja säilyttää kiinteistön arvon. Katto tulisi puhdistaa ja huoltomaalata säännöllisin väliajoin, jotta sen kestävyys säätä ja ympäristön rasituksia vastaan säilyisi hyvänä.

Katon vuosihuolto
Katto tarvitsee säännollista huoltoa. Vuosihuolto pitää tehdä 1–2 kertaa vuodessa esim. keväällä ja syksyllä. Vuosihuoltoon sisältyy katon kuntotarkastus kerran vuodessa ja rännien sekä muun irtoroskan puhdistaminen katolta 1–2 kertaa vuodessa. Katon vuosittainen huolto vähentää huomattavasti riskiä joutua mittaviin ja ennakoimattomiin kattoremontteihin. Tarjoamme jatkuvaa vuosihuoltosopimusta taloyhtiöille sekä liikekiinteistöille katemateriaaleista riippumatta.

Kattovuotopäivystys
Jos katto vuotaa vaikka keskellä talvea, niin sen voi korjata edullisesti eikä kattoa tarvitse välttämättä uusia. RoofFin tarjoaa 24/7 kattovuotopäivystyksen säästä riippumatta. Pysyvät tiivistykset suoritamme Kemperol tai Enkopur -massalla ja kankaalla. Pitkäkestoisilla tiivistyksillä katon käyttöikää voidaan jatkaa jopa kymmeniä vuosia. Kattovuoto korjauksesta laaditaan aina kuvallinen raportti.

Kattoja huollamme Espoon, Kirkkonummen, Helsingin ja Vantaan alueella mutta sovittaessa myös muualla Uudellamaalla.
 
TILAA KUNTOKARTOITUS, jos haluat pidentää katon elinikää.

Kattohuoltopalveluumme kuuluvat seuraavat palvelut: