Kattotarvikkeet

Kattoturvatuotteilla varmistetaan turvallinen ja helppo liikkuminen katolla, sekä pidetään hallinnassa katolle kerääntynyt lumi. Turvallinen katolla ja räystäiden alla liikkuminen ei ole vain viranomaisen määräämä pakko, vaan jokaisen järkevän kiinteistön omistajan valinta. Tikkaat ja kattosillat varmistavat, että katolla on turvallista tehdä huolto- ja puhdistustöitä. Lumiesteet varmistavat, että katolle kerääntynyt lumi ei pääsee tippumaan alas. Toimitamme turvalliset ja toimivat suomalaiset Pisko-kattoturvatuotteet niin vanhalle kuin uudelle rakennukselle.

OTA YHTEYTTÄ ja jutellaan lisää!

Sadevesijärjestelmä poistaa sadevedet katolta tehokkaasti ja ohjaa veden pois rakennuksen perustuksista. Sadevesijärjestelmä koostuu sadevesikouruista eli ränneistä ja syöksytorvista. Rännejä ja syöksyjä löytyy pyöreitä sekä kantikkaita. Toimitamme laadukkaat ja toimivat Pisko ja Ruukki -sadevesijärjestelmät kaikille rakennuksille.

Palvelemme Espoon, Kirkkonummen, Helsingin ja Vantaan alueella mutta sovittaessa myös muualla Uudellamaalla. Palvelemme niin kuluttajia, taloyhtiöitä kuin yrityksiä.

OTA YHTEYTTÄ ja jutellaan lisää!