Oletko miettinyt, mikä on peltikaton maalauksen hinta Espoossa? Entä pesun? Tai miksi ja milloin on peltikaton pesu ja maalaus tarpeellinen? RoofFin Oy on espoolainen yritys, joka tekee ammattitaidolla katon maalauksen ja pesun niin peltikatolle kuin muillekin katemateriaaleille. Palveluihimme kuuluu peltikaton maalaus Espoossa ja koko Uudellamaalla kilpailukykyiseen hintaan. Meille tärkeintä on pitkäikäinen ja laadukas lopputulos katolla sekä tyytyväinen asiakas katon alla!

Milloin peltikatto kannattaa pestä?

Peltikatto tulee pestä ja tarkistaa vähintään 2 vuoden välein. Sammal, jäkälä sekä muut epäpuhtaudet poistetaan katolta painepesurilla ja peltipesuaineella pesemällä. Samalla pestään rännit ja tarkistetaan läpivientien tiivistykset, ruuvit ja aluskatteen kunto. Peltikaton pesu ja tarkastus pitävät maalipinnan kunnossa, talo näyttää paremmalta ja samalla estetään maalipinnan nopea huonontuminen.

Milloin peltikatto kannattaa maalata?

Pelti on kestävä ja kaunis kattomateriaali. Ilman suojaavaa maalikerrosta pelti alkaa kuitenkin ajan mittaan ruostua ja haurastua. Luonnon olosuhteet kuten aurinko, vesi, lumi ja jää kuluttavat peltikaton maalipintaa. Kun maalipinta on kulunut pois, peltikaton sinkkipinta pääsee syöpymään ja pelti ruostuu. Tästä seuraa vaurioita kattoon ja pahimmillaan esimerkiksi katon vuotaminen ja suuren kattoremontin tarve.

Peltikaton maalaus onkin edullinen ja ennaltaehkäisevä tapa lisätä katon ikää. Uudella maalipinnalla peltikatto saadaan uutta vastaavaan kuntoon. Ruostuminen ja siitä seuraavat ongelmat pysäytetään, eikä kattoa tarvitse remontoida välttämättä vuosikymmeniin.

Peltikaton pesu ja maalaus – hinta Espoo ja muu Uusimaa

Tarjoamme hinta-laatusuhteeltaan parhaat ratkaisut katolle kuin katolle. Peltikaton pesun hinta on alkaen 4 euroa / m2. Peltikaton maalaushinta on alkaen 10 euroa / m2.

Peltikaton maalauksen hintaan vaikuttavat muun muassa seuraavat tekijät:

  • Kattosi jyrkkyys ja neliömääräinen koko
  • Mahdolliset korjaustarpeet
  • Onko kyseessä konesaumakatto tai tehdaspinnoitteinen profiilipeltikatto

Muistathan, että kotona tai vapaa-ajan asunnolla teetetystä työstä saat kotitalousvähennystä 2250 euroa henkilöä kohden. Samassa taloudessa asuvan pariskunnan kotitalousvähennys on siis yhteensä jopa 4500 euroa.

Katon arvioinnin ja tarjouksen teemme aina ilmaiseksi. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Miksi tilata katon maalaus ammattilaiselta

Peltikattoa on vaikea pestä ja maalata itse turvallisesti ja tehokkaasti. Kotikäyttöön tarkoitetulla painepesurilla on vaikea ulottua turvallisesti koko kattoon. Maalausurakassa tulee myös huomioida sitä edeltävät korjaustarpeet, jotta lopputulos on tehokas ja kestävä.

RoofFinilla on ammattitaitoinen, koulutettu henkilökunta ja käytössä paras kalusto, jolla työ onnistuu turvallisesti ja tehokkaasti. Ammattilaisten painepesureilla pesemme peltikaton 300–500bar paineella ja runsaalla 20–30 l/min vesimäärällä, jolloin saamme varmasti kaiken lian ja vanhan irtonaisen maalin peltikaton pinnalta pois. Koneemme ovat suunniteltu siten, että niillä saadaan paras pesutulos katemateriaaleja rikkomatta.

Peltikaton pesun jälkeen, ennen peltikaton maalausta, tiivistämme tarvittaessa pellin liitossaumoja ja läpivientejä ammattikäyttöön tarkoitetulla kattotiivistysmassalla ja vahvikekankaalla. Poistamme ruosteen mekaanisesti, minkä jälkeen levitämme alueille ruosteenestomaalin. Lopuksi maalaamme katon kahteen kertaan peltikattomaalilla. Peltikattoja maalaamme sekä ruiskulla että perinteisesti pensselillä. Ruiskumaalausta hyödyntämällä maalausurakan kestoa saadaan lyhennettyä 2-4 päivästä 1-2 päivään. Nykyaikaisella ruiskumaalauksella saat katollesi lujan ja kestävän suojan. Peltikaton ruiskumaalaus on varma ja nopea tapa suojata peltikatto ja pidentää sen elinikää useilla vuosilla.

Käytämme aina alan parhaita tuotteita, kuten kestävimmiksi todistettuja Nowocoat ja Isopaint -maaleja ja -pinnoitteita. Ammattitaidolla pesty ja parhailla maaleilla maalattu katto kestää hyvin seuraavat 15–20 vuotta.

Luotamme osaamiseemme sen verran, että myönnämme työllemme viiden vuoden takuun. Tarjoamme myös 100 % tyytyväisyystakuun – jos havaitset työssä puutteita, lupaamme korjata ne välittömästi tai maksamme rahasi takaisin.

Peltikaton maalauksen vaiheet

Tarjoamaamme peltikaton pesun ja maalauksen hintaan kuuluvat seuraavat vaiheet:

  • Katon tarkastus ja hintatarjouksen tekeminen (veloitukseton osuus)
  • Katon korjaus (tarvittaessa) ja katon pesu painepesurilla sekä peltipesuaineella
  • Ruosteen mekaaninen poisto
  • Katon maalaus
  • Seinien ja ikkunoiden huuhtelu ja pihan siivous (siivoamme myös katolta tulleet sammaleet)
  • Loppukatselmus tilaajan kanssa

Muut RoofFinin kattohuoltopalvelut

Peltikaton maalauksen lisäksi teemme kaikkien muidenkin katemateriaalien kuten tiilikattojen, huopakattojen ja varttikattojen pesuja, maalauksia, pinnoituksia, huoltoja ja korjauksia. Asennamme ja huollamme myös kattoturvatuotteita sekä sadevesijärjestelmiä. Kattojen lisäksi pesemme ja maalaamme talojen julkisivuja ja pihakivetyksiä.

Toimimme pääsääntöisesti Espoon, Helsingin ja Vantaan alueella mutta myös muualla Uudellamaalla. Palvelemme niin kuluttajia, taloyhtiöitä kuin yrityksiä.

UUTUUS! Tarjoamme palveluna nyt myös veneiden pohjan ja ulkopintojen pesua. Pesun toteutamme voimakkaalla polttomoottorilla varustetulla painepesurilla ja pesuaineella, eli poistamme varmasti kaiken lian. Pesuja voidaan suorittaa missä vain, esimerkiksi venesatamassa tai asiakkaan pihassa. Pesemiseen tarvitsemme vain vesipistettä.

Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi, olemme sinuun pian yhdeydessä. Voit myös lähettää kuvan katostasi, jonka perusteella teemme sinulle suuntaa-antavan tarjouksen.

  • Pudota tiedostot tähän tai

Kuvia töistä