Oletko miettinyt, mikä on tiilikaton pesun hinta Espoossa? Tai mikä on pinnoituksen hinta? Entä miksi ja milloin tiilikatto pitäisi pestä ja pinnoittaa suoja-aineella tai tiilikattomaalilla? RoofFin Oy on espoolainen yritys, jolta saat ammattitaidolla tehdyn katon pesun ja pinnoituksen niin tiilikatolle kuin muillekin katemateriaaleille. Teemme tiilikaton pesun ja pinnoituksen Espoossa ja koko Uudellamaalla kilpailukykyiseen hintaan. Meille tärkeintä on pitkäikäinen ja laadukas lopputulos katolla sekä tyytyväinen asiakas katon alla!

Tiilikaton pesu, pinnoitus tai kattoremontti

Tiilikaton ja rakenteiden kunto sekä toimivuus tarkistetaan pesu- tai pinnoitustyön suunnitteluvaiheessa. Liian huonokuntoista tiilikattoa ei kannata enää pestä ja pinnoittaa. Kattoasiantuntijamme kertoo, kannattaako tiilikatto pestä ja pinnoittaa tai riittääkö pelkkä harjalla puhdistus ja sammaleentorjunta-aineella käsittely vai onko kattoremontti paras vaihtoehto.

Milloin tiilikatto kannattaa pestä?

Tiili on kaunis ja kestävä kattomateriaali. Vuosien varrella tiilikin muuttuu kuitenkin huokoisemmaksi, jolloin se imee kosteutta ja sen pintaan kertyy sammalta, levää ja jäkälää. Kasvusto imee tiilistä kalkkia, mikä haurastuttaa tiiltä. Jos sammal saa oleskella katon pinnalla pitkään, juurtuu se kiinni entistä tiukemmin ja sen juuret voivat tehdä tiileen jopa reikiä.

Tiilikatto kannattaakin pestä ajoissa ja oikeilla toimenpiteillä, jotta sen pinta pysyy kunnossa ja korjaustarpeita voidaan lykätä eteenpäin.

Milloin tiilikatto kannattaa pinnoittaa?

Jos sammal tai muu kasvusto on ehtinyt olla katolla pitkään, on tiilen pinta haurastunut eikä pelkkä pesu ja sammaleentorjunta enää riitä. Tällöin katon pinnoitus tiilikattomaalilla on tarpeen tehdä pesun jälkeen. Pinnoituksen jälkeen tiilikatto on kuin uusi.

Miksi tilata pesu ja pinnoitus ammattilaiselta

Tiilikattoa on monesti vaikea pestä itse turvallisesti ja tehokkaasti. Välineillä kuten puutarhaletkulla tai kotikäyttöisellä painepesurilla on vaikea päästä katon joka kolkkaan, eikä niillä saa tiiltä kunnolla puhtaaksi. Liian voimakas (yli 300bar) pesuri ja pieni vesimäärä myös rikkovat tiiltä. Myös puhdistusaineet ja tiukkaan juurtuneet kasvustot vaativat ammattilaisen otteita.

RoofFinin ammattitaito syntyy osaavasta henkilökunnasta, jolla on pitkä kokemus alalta. Käytämme laadukasta kalustoa, jolla työtehtävät sujuvat turvallisesti ja tehokkaasti. Ammattilaisten painepesureilla pesemme tiilikaton 200–300bar paineella ja runsaalla 20–25 l/min veden määrällä, jolloin saadaan puhdas tiili rikkomatta sitä. Ennen pesua tarkistamme aina katon yleiskunnon, eli rikkinäiset tiilet, piippujen pellitykset, aluskatteen kunnon ja läpiviennin. Korjaamme mahdolliset vuotoja aiheuttavat viat ennen pesua. Tiilikattomaalin levitämme korkeapaineisella maaliruiskulla, jolla saamme tasaisen maalikalvokerroksen ja tiili näyttää kuin tehtaalta tulleelta.

Käytämme aina alan parhaita tuotteita, kuten kestävimmiksi todistettuja Nowocoat ja Isopaint -maaleja ja -pinnoitteita. Hyväkuntoiselle tiilikatolle levitämme pesun jälkeen A-Clean sammaleenestoainetta tai pinnoitteeksi Nowocoat-kyllästysainetta, mikä suojaa kattoa vedeltä ja kosteudelta. Kuluneen tiilikaton pinnoitamme tiilikattomaalilla. Ammattitaidolla pesty ja parhailla maaleilla maalattu tai suoja-aineilla pinnoitettu katto kestää hyvin seuraavat 15–20 vuotta.

Luotamme osaamiseemme sen verran, että myönnämme työllemme aina viiden vuoden takuun. Tarjoamme myös 100 % tyytyväisyystakuun – jos havaitset työssä puutteita, lupaamme korjata ne välittömästi tai maksamme rahasi takaisin.

Tiilikaton pesun ja pinnoituksen vaiheet

Tarjoamaamme tiilikaton pesun ja pinnoituksen hintaan kuuluvat seuraavat vaiheet:

  • Katon tarkastus ja hintatarjouksen tekeminen (veloitukseton osuus)
  • Katon korjaus (tarvittaessa) ja katon pesu painepesurilla
  • Katon käsittely sammaleenestoaineella
  • Katon käsittely suoja-aineella tai katon maalaus (tarvittaessa)
  • Seinien ja ikkunoiden huuhtelu ja pihan siivous (siivoamme myös katolta tulleet sammaleet)
  • Loppukatselmus tilaajan kanssa

Tiilikaton pesun hinta Espoossa

Tarjoamme hinta-laatusuhteeltaan parhaat ratkaisut katolle kuin katolle. Tiilikaton pesun hinta on alkaen 4 euroa / m2 + ALV. Tiilikaton kyllästysaineella hinta on alkaen 4 euroa / m2. Tiilikaton maalauksen hinta on alkaen 8 euroa / m2.

Tiilikaton pesun, pinnoituksen ja maalauksen hintaan vaikuttavat muun muassa seuraavat tekijät:

  • Kattosi neliömääräinen koko ja katon jyrkkyys
  • Mahdolliset korjaustarpeet
  • Toimenpiteet kuten katon käsittely suoja-aineella tai maalaus

Muistathan, että kotona tai vapaa-ajan asunnolla teetetystä työstä saat kotitalousvähennystä 2250 euroa henkilöä kohden. Samassa taloudessa asuvan pariskunnan kotitalousvähennys on siis yhteensä jopa 4500 euroa.

Katon arvioinnin ja tarjouksen teemme aina ilmaiseksi. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Muut RoofFinin kattohuoltopalvelut

Tiilikaton pesun lisäksi teemme kaikkien muidenkin katemateriaalien kuten peltikattojen, huopakattojen ja varttikattojen pesuja, maalauksia, pinnoituksia, huoltoja ja korjauksia. Asennamme ja huollamme myös kattoturvatuotteita sekä sadevesijärjestelmiä. Kattojen lisäksi pesemme ja maalaamme talojen julkisivuja, terasseja ja pihakivetyksiä.

UUTUUS! Tarjoamme palveluna nyt myös veneiden pohjan ja ulkopintojen pesua. Pesun toteutamme voimakkaalla polttomoottorilla varustetulla painepesurilla ja pesuaineella, eli poistamme varmasti kaiken lian. Pesuja voidaan suorittaa missä vain, esimerkiksi venesatamassa tai asiakkaan pihassa. Pesemiseen tarvitsemme vain vesipistettä.

Toimimme pääsääntöisesti Espoon, Helsingin ja Vantaan alueella mutta myös muualla Uudellamaalla. Palvelemme niin kuluttajia, taloyhtiöitä kuin yrityksiä.

Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!

OTA YHTEYTTÄ

Jätä yhteystietosi, olemme sinuun pian yhdeydessä. Voit myös lähettää kuvan katostasi, jonka perusteella teemme sinulle suuntaa-antavan tarjouksen.

  • Pudota tiedostot tähän tai

Kuvia töistä